MIJN GEWAARDEERDE WERKWIJZE

Tijdens ons eerste telefonisch contact, stel ik u enkele vragen i.v.m uw situatie en naar aanleiding daarvan maken we een passende afspraak. De afspraak kan zowel plaats vinden in mijn Haarinstituut, maar ook bij u thuis of in het ziekenhuis.
Wellicht is het prettig een goede bekende of familielid erbij te betrekken, want zij kennen u het beste, om gezamelijk te kijken naar de beste optie.

De eerste afspraak is altijd binnen 5 werkdagen mogelijk.

INTAKE GESPREK

Tijdens de afspraak volgt een intake gesprek waarin ik u alle voor-en nadelen vertel over het eventueel aan te schaffen haarwerk van zowel synthetische vezel of een haarwerk van echt haar.
Tijdens het intake-gesprek vul ik samen met u het intakeformulier in met belangrijke client-en verzekeringsgegevens.

Daarna gaan we over tot het passen van haarwerken waarbij ik er goed oplet dat het haarwerk goed bij u past en dat we kiezen voor de juiste kleur.
Ik heb een standaard voorraad van 125 confectie haarwerken waar we uit kunnen kiezen.

Wanneer we uiteindelijk tot een keuze komen kunt u ervoor besluiten om het haarwerk te reserveren. Het kan ook zo zijn dat u het een gerustellend idee vind om het haarwerk alvast in huis te hebben.
Het is het mijn verantwoordelijkheid dat de pruik u goed past. Ik kan direct het haarwerk helemaal naar uw hoofdmaat vermaken.
Wanneer het haarwerk naar uw hoofdmaten is vermaakt, bent u wel verplicht het haarwerk af te nemen.

ONDERHOUD  & ADVIES

U krijgt  bij aanschaf van een haarwerk een verzorgingspakket t.w.v 30,- mee naar huis met een onderhoudsinstuctie. Dit is belangrijk voor het behoud van de gezonde en natuurlijke uitstraling van het haarwerk.
Dit pakket bestaat uit een shampoo en een conditioner, een haarborstel en een haarwerk standaard. Tijdens de periode dat u het haarwerk draagt sta ik voor u klaar om eventuele reparaties te verrichten, zoals het bijknopen van haar het aanpassen van het montuur, het wassen en het opnieuw modelleren van uw haarwerk of pruik.

CONFECTIE HAARWERK

Bij confectie haarwerk heeft u een ruime keuze uit mooie modellen van kwaliteits merken in elke prijsklasse. Deze merken zijn met zorg door mij geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U bepaalt zelf of u voor echt haar of voor een synthetisch haarwerk gaat kiezen. Een synthetisch haarwerk is tegenwoordig nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Het belangrijkste voordeel is dat een synthetische haarwerk na het wassen zijn vorm behoudt. Echt haar vraagt meer onderhoud dan synthetisch haar. Beiden zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. Een confectie haarwerk is bovendien, indien op voorraad, direct leverbaar en anders binnen twee werkdagen. Reserveren van een haarwerk is mogelijk tot maximaal zes weken.

MAATWERK PRUIK

Wanneer u kiest voor een maatwerk pruik, dan maak ik eerst een mal van uw hoofd, waarin alle persoonlijke details worden vastgelegd. Een maatwerk pruik is duurder dan een confectie haarwerk en de levertijd is veelal 8 tot 12 weken.

Naast een goed advies houd ik ook rekening met uw persoonlijke financiƫle situatie en de voorwaarden van uw verzekeringspolis. Voor een vrijblijvend advies of een intakegesprek kunt u altijd contact opnemen.

info aanvragen voor pruiken haarwerken en toupets