Keurmerk SEMH haarwerkspecialist

Dit betrouwbare keurmerk van de SEMH Haarwerkspecialist garandeert dat diensten,vaardigheden, producten en kennis van de Haarwerker (keurmerkvoerder) voldoen aan alle eisen om als Erkend Haarwerker het beeldmerk van het SEMH keurmerk te gebruiken als logo in bedrijfsruimten, op briefpapier en websites e.d.

info aanvragen voor haarwerken en en pruiken

Dit logo biedt de Consument de garantie dat diensten en ook haarwerken (pruiken) voldoen aan eisen die zijn opgesteld door onze branchevereniging en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen. De eisen waaraan leden van de vereniging moeten voldoen, zijn openbaar toegankelijk via de website. www.semh.info

Logo SEMH erkend RGB transparant website

 

 

 

 

 

 

Garanties voor u als Consument

Een gecertificeerd SEMH haarwerk specialist geeft de garantie dat een Consument :

  • Geadviseerd wordt in mogelijkheden van alle soorten van haarwerken.
  • Het specialisme “confectie” haarwerk en “maat” haarwerk of een combinatie hiervan duidelijk openbaar herkenbaar is en wordt uitgelegd.
  • Bij ontevredenheid in prijs, dienst of product kan reclameren bij het gecertificeerde SEMH haarwerkspecialist-lid voor schadeloosstelling.
  • Bij afwijzing van de klacht, ook de schadeloos stelling bij de Keurmerkvoerder SEMH haarwerkspecialist kan indienen.

Een SEMH haarwerkspecialist-lid is keurmerkvoerder wanneer deze getoetst is door de erkenningscommissie en voldaan is aan de eisen van het huishoudelijk reglement. Jaarlijks word opnieuw getoetst of een SEMH haarwerkspecialist-lid voldoet aan de
eisen van dit reglement. De SEMH is keurmerkhouder en is getoetst door de
Raad van Accreditatie.
Meer informatie hierover op de website: www.semh.info

info aanvragen voor haarwerken en en pruiken