Mijn ervaring met pruiken en haarwerken is beschikbaar voor u.

Het comfort en de veilgheid tijdens het dragen van een pruik, dat is waar ik het voor doe. Donker, rood of blond. stijl, met of zonder krullen, prachtig haar dat bij u past en waarmede u zich veilig en zelfverzekerd voelt. Bent u niet tevreden met uw eigen haar of heeft u haarproblemen? Dan staat Haarinstituut Utrecht voor u klaar. Ik geef u graag advies en oplossingsrichtingen voor al uw haarproblemen. Al mijn ervaring met haarstukken en haarwerken is beschikbaar voor u.

  Ik ben met Haarinstituut Utrecht jaren werkzaam in de pruiken branche. Derhalve heb ik een gedegen kennis van het kappersvak. Daarnaast heb ik, naast een flinke dosis theorie, in de praktijk een gedegen haarwerk opleiding gevolgd.

Met deze kennis en de ruime in de praktijk opgebouwde ervaring kan ik u deskundig adviseren. Ik kan haarwerken leveren in een model dat uitstekend bij รบ past. Daarnaast modelleer ik uw pruik zodanig dat het helemaal 'eigen' voor u is. Ik zit mij dagelijks in voor kwaliteit alsook een snelle levering. Vrijwel alle modellen heb ik op voorraad. Uw tevredenheid over Haarinstituut Utrecht en mijn geleverde service en haarwerken vind ik het aller belangrijkst.

U kunt bij mij op veel persoonlijke aandacht rekenen waarbij het doel is dat ik samen met u een optimaal resultaat realiseer. Ik geef volop service en ik zorg beslist voor een professionele begeleiding. Ik zet mij in voor een maximale klanttevredenheid en ik nodig u graag uit dit bij mij te beproeven.

  Ik sta 24 uur per dag voor u klaar.

Bel voor een afspraak!
Tel: 06 30 40 61 23

info aanvragen voor pruiken haarwerken en toupets